promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy végtelenül izgató fenék a mai napunk jutalma – anyaszült meztelenre vetkőzött a sztársportoló menyasszonya
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 33. születésnapját ünnepelte a vonzó színésznő, aki idén már esküvői ruhába akar bújni.

Az amerikai Brooks Koepka neve talán nem sokat mond annak, aki nem követi a golfot, de mindent elmond róla, hogy 2018-ban 47 héten keresztül vezette a világranglistát, és le tudta győzni a legendás Tiger Woodsot is.

A 31 éves sztársportoló egyelőre nőtlen, ám korántsem szingli, menyasszonya a nála két évvel idősebb Jena Sims színésznő. A szőke bombázót olyan filmekből ismerhetjük, mint az idős hollywoodi sztárok parádéjának számító Last Vegas, illetve a Háromfejű cápa című sci-fi horror.

Érdemes az Instagram-oldalát is gyakrabban felkeresni, mert a belevaló hölgy azzal ünnepelte 33. születésnapját, hogy teljesen pucérra vetkőzve pózolt a követői számára. Mindent azért nem mutatott meg magából, hiszen egy kocsiba hajolva láthatatlanok maradtak a mellei, viszont formás fenekének látványa mindenért kárpótol.

„Idén végre megtalálom a kocsimban az ajakbalzsamomat”

– írt a kép mellé egy kétértelmű szöveget, és a fotóra rövid időn belül 25 ezer kedvelést kapott. Egyébként nemcsak egy sebtében elkattintott selfie-ről van szó, a képet ugyanis a fotóművész Nathan Coe készítette (az ő Insta-oldalát is érdemes átböngészni, ha ledér hölgyekre kíváncsi valaki).

Jena és golfozó barátja tavaly áprilisban jelentették be az eljegyzésüket, és a fentiek tanúsága szerint a sportoló aligha lehet féltékeny típus. Ő volt az első kommentelője is a posztnak, és egy barack emojit is odabiggyesztett, ami a popsi szinonimája a közösségi médiában.

„Boldog szülinapot, Jena! Nagy évünk lesz, alig várom!”

– írta oda a vőlegény. Az esküvő időpontját egyelőre nem tűzték ki, de a fenti megjegyzésből kitűnik, hogy a friggyel aligha várják meg a 2023-as esztendőt. Különösen egy ilyen izgató fotó után, amely egyértelmű felhívás keringőre a menyasszony részéről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás