promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bomba formában volt a kamerás ember, legyőzte a profi futókat a versenyen
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vicces eset Kínában történt meg, és egy testnevelés szakos hallgató a főszereplője.

Egy kínai főiskolai futóversenyen történt meg az a vicces eset, hogy a 100 méteres sprintfutás résztvevőit simán lehagyta egy nem is nevezett induló. A szintén hallgatói státuszban lévő srác csak kamerázni akart, de simán megnyerhette volna a számot.

A videón is megörökített sztori felbolygatta az internetet. A szemüveges fiatalember, kapucnis pulcsiban, kamerával a kezében, gyakran hátranézve is könnyedén tartotta a tempót a futókkal, ami elképesztő teljesítmény.

„Gyorsabban is tudott volna futni, de nem akarta megalázni a többieket”

– mutatott rá a nyilvánvaló igazságra egy kommentelő. Az alig egyperces videót közel 9 millióan tekintették meg eddig, és az emberek alig hisznek a szemüknek. A Datong Egyetemre járó srác tényleg leiskolázta a mezőnyt.

A felvételen jól látszik, hogy a lúzernek kinéző fiatal együtt indult a futókkal, bal kezében egy 4 kilós kamerát egyensúlyozva. Aztán a startjelzésre ő is futásnak eredt, mégpedig félig fordított testtartással, de ez szemmel láthatólag nem akadályozta meg a villámgyors sprintelésben.

Nagyjából fél táv környékén kissé fáradni látszott, de a mezőny így is csak megközelíteni tudta a célba éréskor. Nincs kétség, hogy az egész versenyszám alatt mindenki őt nézte. A nap hőse alkalmanként még vissza is pillantott, hogy a többiek nem maradtak-e le túlságosan.

A szenzációs sztoriról elsőként hírt adó South China Morning Post természetesen utánajárt a fiatalembernek. A 23 éves Hao Xiaoyang végzős testnevelés szakos hallgató az egyetemen, így tehát már jobban érthető, minek köszönhető a bomba formája.

A történtek csak a futók számára lehetnek kínosak, a mezőny ugyanis a kínai egyetemek legjobb sprintereiből verődött össze. Hao fantasztikus képessége ki sem derült volna, ha ezen az amatőr viadalon is drónokat vagy automata kamerákat használtak volna, mint a profi versenyeken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás