Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszú Katinka meghozta a döntést – Rengetegen fognak örülni ennek a hírnek!

Hosszú Katinka meghozta a döntést – Rengetegen fognak örülni ennek a hírnek!

Sport & Szabadidő

Hosszú Katinka meghozta a döntést – Rengetegen fognak örülni ennek a hírnek!

Sport & Szabadidő

Baranyecz János 21:01

Már hetek óta izgul az ország, hogy Hosszú Katinka vajon visszavonul, vagy folytatja az úszást, és most úgy tűnik, hogy sikerült meghoznia a döntést.

Hosszú Katinka az idei tokiói olimpián sokak szerint csúnyán leszerepelt, hiszen egyik versenyszámban sem tudott érmet szerezni, hiába adott bele mindent. Világklasszis úszónőnk sem volt elégedett az eredményeivel, ezért elment a szerelmével egy picit pihenni, hogy átgondolja, hogyan tovább – közben pedig aggasztó pletykák kezdtek terjedni, amik szerint a sportoló visszavonul.

Rengetegen izgulnak Hosszú Katinka jövője és pályafutása miatt, de most a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Wladár Sándor igazán bizalomgerjesztő információval szolgált, ugyanis beszélt a sportolóval, aki elárulta neki, hogy október 1-től folytatja az edzést.

„Utána válaszol a kérdésekre a jövőt illetően. Ebből nekem az jött le, hogy folytatni fogja a pályafutását”

– árulta el az Infostartnak Wladár Sándor.

Ez jó eséllyel tényleg egyet jelent azzal, hogy Hosszú Katinka nem vonul vissza, és tovább folytatja az úszást, hogy ismét megmutassa, ő a világ legjobbja.

Az biztos, hogy emberek milliói örülnének annak, ha a sportkiválóság újult erővel térne vissza, és elfoglalná méltó helyét a dobogók első fokán – de egyelőre ne éljük bele magunkat, hiszen Hosszú Katinka még nem adott hivatalos tájékoztatást a terveivel kapcsolatban.

Borítókép: Hosszú Katinka / Profimedia