promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar labdarúgó-válogatott szívesen elvenné az angolok önbizalmát - Marco Rossiék teltház előtt játszanak a Puskás Arénában
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön este 21 órától Anglia ellen játszik világbajnoki-selejtezőt a teltházas Puskás Arénában. A magyarok mestere, Marco Rossi szerint a csapat megmutatta, hogy félelem nélkül is képes erős nemzeti együttesek ellen felvenni a kesztyűt.

Beköszöntött a szeptember és egyben eljött az ősz legjobban várt mérkőzése, a Magyarország - Anglia világbajnoki selejtező a Puskás Arénában. Az angol válogatottnak ez lesz az első tétmérkőzése azóta, hogy július közepén elveszítette az Európa-bajnoki finálét Olaszország ellen. Marco Rossi együttese számára még a csoportmérkőzések után, Németország ellen ért véget az Európa-bajnokság, ám a kontinenstornán nyújtott remek teljesítmény a topcsapatok figyelmét is felkeltette. 

Az olasz szakember a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy a magyar együttes már bebizonyította, hogy megvan a karaktere és képes félelem nélkül játszani. 

Marco Rossi nincsen könnyű helyzetben, hiszen eltiltás miatt Nagy Ádámot, sérülés miatt pedig Nego Loicot és Lovrencsics Gergőt is nélkülöznie kell. Visszatért viszont a nemzeti csapathoz Szoboszlai Dominik, aki bármely helyzetben veszélyes lehet.

Az angolok is tisztában vannak vele, hogy a magyar válogatott hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évek során, így nem becsülik le ellenfelüket.

Az angolok mestere, Gareth Southgate szerint, ha időt és teret hagynak a magyaroknak, türelmesen építik a támadásokat, de ha beszorítják őket, akkor olyan védelemmel találják szembe magukat, amely a portugál, német és francia válogatottnak is komoly gondot okozott. 

Nemsokára kiderül, hogy Rossiéknak sikerül-e az említett válogatottak mellett, Angliát is zavarba hozniuk.

A Magyarország-Anglia vb-selejtező mérkőzésre minden jegy elkelt. A találkozó 21.00 órakor kezdődik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás