promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert örül, hogy Cristiano Ronaldo „eltakarodott” a Juventusból
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik Puzsér Róbert eddig Ronaldo miatt nem nézte a Juventus mérkőzéseit.

Még a hétvége előtt robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo visszatér a Manchester United csapatához. Az angol klub részvényeinek árfolyama így rögtön meg is ugrott a New York-i tőzsdén.

Anno a portugál klasszist a Liverpool is figyelte, de Sir Alex Fergusont és a csapatot egy edzőmérkőzésen annyira meggyőzte Ronaldo tehetsége, hogy 18 évesen lecsaptak rá. A többi ugyebár már történelem.

A szakértők szerint Ronaldo még valószínűleg el fog menni Amerikába focizni levezetésnek, de a profi pályafutását a Manchester Unitedben akarja lezárni.

Sok Juventus szurkoló nem örül Cristiano Ronaldo távozásának, de Puzsér Róbert nincsen köztük.

„Boldogsággal tölt el, hogy a nárcisztikus egoista fétisszemély, Cristiano Ronaldo nem töltötte ki a négyéves szerződését, és végre eltakarodott Torinóból. Maga a leigazolása a Spirito Juve elárulása volt – s ahogy lenni szokott, az árulást bukás követte: a Ronaldóval folytatott, sportszakmailag tragikus marketingnászban a Juventus elveszítette az általános igazgatóját, a csapategységét, a méltóságát, az identitását s végül a dominanciáját a Serie A mezőnyében”

- írta Facebookon a kritikus, aki reméli, hogy egy nap újra boldogan fog leülni megnézni a Juventus mérkőzéseit.

A kommentelőknek ismét két tábora volt: akadt olyan, aki egyetértett ezzel a véleménnyel, de olyan is, aki azt írta, hogy ebbe Puzsérnak nem nagyon kellene beleütnie az orrát.

Mutatjuk a két topkommentet:

„Robi nem azt mondja, hogy Ronaldo rossz játékos vagy gyenge teljesítményt nyújtott, vagy hogy kevesebbet ér a Ronaldoval nyert bajnoki címek, hanem azt, hogy azzal hogy Ronaldo odament, a Juve (mint csapat) nem fejlődött, a saját identitását vesztette el a csapat és sportszakmai szempontból nem volt előre mutató... Ennyit mondott...”

„Amihez nem értesz arról nem muszáj írni”

A Manchester United szurkolók persze örülnek, hogy a portugál sztár visszatért a Premier Leaguebe, és az még inkább boldogsággal tölti el őket, hogy Ronaldo nem a Manchester Cityt választotta. Ő pont az a kaliber, aki biztosan nem jönne ki jól Josep Guardiolával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás