promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo meglepő döntést hozott
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárfutballista döntése komoly hatással lehet a Manchester United többi játékosára is. 

A Premier League-ben szereplő Manchester United pénteken jelentette be hivatalos oldalán, hogy szerződtették a Juventus ötszörös aranylabdás játékosát, Cristiano Ronaldót. Az átigazolás nem volt izgalmaktól mentes – először sajtóértesülések szerint a Premier League-címvédő Manchester City tett ajánlatot a portugál klasszisra (bár ezt azóta cáfolták), a City azonban időközben visszalépett az ügylettől, míg a United hivatalos ajánlatot tett a Juventus felé – a hírek szerint 20 millió euróval kevesebbet ajánlottak a sztárfutballistáért a városi riválisnál. 

Az Old Traffordra való visszatérésével Ronaldo lesz a legjobban fizetett játékos a Unitedben. Annak ellenére is, hogy nemrég érdekes döntést hozott a portugál ikon, amely több játékos jövőjére is hatással lehet az MU-nál. 

A hírek szerint ugyanis Ronaldo beleegyezett, hogy csökkentsenek azon a fizetésen, amelyet eredetileg ajánlottak neki – tette ezt többek között annak érdekében, hogy mihamarabb visszatérhessen az Old Traffordra. 

Ronaldo érkezése azonban több játékos jövőjét is kétségessé tette az Unitedben, mivel a csapat menedzsere, Ole Gunnar Solskjær így már a kelleténél több támadójátékossal rendelkezik.

A Vörös Ördögök átigazolási időszakának utolsó óráiban tehát még lehet számítani némi mozgásra.

Dacára annak, hogy Ronaldo fizetését jelentősen lecsökkentették, még így is ő lesz a legjobban fizetett játékos a Manchester Unitedben, holott évi 6 millió fonttal (durván 2,5 milliárd forinttal) kevesebbet fog keresni a Vörös Ördögöknél, ahhoz képest, mint amennyit a Juventusnál keresett 

– állítja a DailyMail.

A focista ugyanis állítólag hetente 500 ezer fontot (durván 204,5 millió forintot) keresett Torinóban, ami körülbelül évi 10,6 milliárd forintos fizetésnek felel meg.

Mostantól azonban heti 385 000 fontot (durván 157,5 millió forintot) fog keresni az Old Traffordon. 

Ettől függetlenül – ahogy említettük – még mindig ő lesz a United legjobban kereső sztárja David de Gea előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás