promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hetek óta erre a napra vártak a focirajongók - Messi este debütálhat a PSG-ben!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eljött a pillanat, amire hetek óta vártunk. Lionel Messi bemutatkozhat a Paris Saint-Germain csapatában. 

A hatszoros aranylabdás argentin klasszis bő két héttel ezelőtt lett a PSG játékosa, eddig azonban még nem mutatkozott be az új csapatánál, de nagyon úgy néz ki, hogy vasárnap a Reims elleni francia bajnoki mérkőzésen megtörik a jég.

Délelőtt ugyanis a szokásoknak megfelelően Mauricio Pochettino vezetőedző kihirdette az utazó keretet, amiben Lionel Messi, és a Real Madridba elvágydó Kylian Mbappé is szerepelnek. 

Mivel Neymar Messi és Mbappé is ott lesz a Reims ellen, így először állhat össze az álom trió. 

Forrás: Profimedia

Korábban Messi nem volt a franciák szíve csücske. A Barcelona színeiben összesen tíz alkalommal játszott új csapata, a Paris Saint-Germain ellen tétmérkőzésen. Mindegyik összecsapást a Bajnokok Ligájában rendezték meg, amelyeken összesen hat gólt rúgott és egy gólpasszt adott a franciák ellen. Az argentín érkezésével ez azonban már nem is olyan érdekes. 

A PSG egyébként eddig mindhárom mérkőzését megnyerte a francia első osztályban, kilenc pontjával a tabella élén áll. Messi debütálásáig pedig nagyon úgy néz ki, hogy csupán néhány órát kell várni a rajongóknak. Reims elleni mérkőzés 20:45-től kezdődik. A találkozót a DIGI Sport 1-es csatornája élőben közvetíti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás