promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az olimpiai legbrutálisabb versenye, ahol egymás után két horrorbaleset is bekövetkezett - videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két brutális bukásnak is szemtanúi lehettek azok, akik látták a BMX-esek pénteki versenyét. A férfiaknál a címvédő amerikai Connor Fields akkorát esett, hogy szinte csoda, hogy életben van. 

Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy a BMX nem tartozik a biztonságos sportok közé, de ha ezt a videót megnézzük, lehet, hogy nem lesz őszinte a mosolyunk, ha esetleg a gyermekünk kitalálja, hogy ő bizony hatalmas sebességgel szeretne száguldozni kerékpárral egy különböző akadályokkal teli pályán. Valószínűleg a címvédő amerikai Connor Fields családja is a szívéhez kapott a televízió előtt, amikor a kerékpáros az elődöntő haramdik futamában akkorát bukott, hogy sajtóhírek szerint még az emlékezetét is elvesztette. 

A BMX-es egy ugrató után érintette az előtte haladó hátsó kerekét, így óriásit bukott, és fejjel előre - gyakorlatilag tompítás nélkül az aszfaltra csapódott. A címvédőt rögtön kórházba kellett szállítani, később orvosa arról számolt be, hogy a kerékpáros magánál van, de még sok vizsgálat vár rá. 

Forrás: Eurosport

Nem csak a férfiaknál, a női elődöntőben is akadt egy nagy bukás. Az ausztrál Saya Sakakibara agyrázkódást szenvedett az esést követően, így elővigyázatosságból 24 óráig megfigyelik a kórházban.

A döntőben egyébként a férfiaknál holland, a nőknél brit aranyérem született.

[[cikk3]]

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás