Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megdöbbentő ajánlatot tett egy sztárcsapat a magyar válogatott labdarúgóért

Megdöbbentő ajánlatot tett egy sztárcsapat a magyar válogatott labdarúgóért

Sport & Szabadidő

Megdöbbentő ajánlatot tett egy sztárcsapat a magyar válogatott labdarúgóért

Sport & Szabadidő

Promotions 21:21

Szalai Attilára fáj a foga a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmundnak, a sztárcsapat azonban nem ajánlott túl nagy összeget a magyar-válogatott játékosért, jelenlegi csapata, a török Fenerbahce ugyanis kevesli az összeget. 

A magyar válogatott védő már tavaly felkeltette a topcsapatok figyelmét, és végül az isztambuli Fenerbahcénak sikerült is leigazolnia a 23 éves játékost. Szalai a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon is figyelemreméltó teljesítményt nyújtott a csoportmérkőzésen alatt, így már az is szóba került, hogy a következő szezont a spanyol Atlético Madrid csapatánál kezdi. 

Sajtóhírek szerint most egy újabb nagyágyú, a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund is ajánlatott tett a Szalaira. 

A Fenerbahce viszont meglepődött az áron, ugyanis ők legalább 20 milliót eurót kérnének a magyar tehetségét, így a török klub visszautasította a szívélyes ajánlatott. 

Szalai egyébként január óta erősíti a törököket, ahol 22 meccsen lépett pályára, rendre kezdőként, és még három gólt is szerzett.

Korábban a Transfermarkt 7 millió euróra becsülte a labdarúgó értékét, bár ez még bőven a nyári Európa-bajnokság előtt volt. A kontinensviadalon nyújtott teljesítménye biztosan felfelé mozdította ezt a számot, így lehet, hogy még sem olyan hatalmas az az ár, ami a törökök várnak Szalaiért.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria