promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez volt a magyar-válogatott legviccesebb momentuma az Eb-n, te kiszúrtad a nem mindennapi mozdulatot?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar szurkolók számára a labdarúgó Európa-bajnokság egyik legszebb pillanata az volt, amikor Schäfer András góljával újra vezetett a magyar-válogatott Németország ellen az Eb utolsó csoportmérkőzésén. A slusszpoén viszont a gól után jött, legalábbis a Trollfoci szerint. Mutatjuk! 

[[cikk1]]

A részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon szenzációs magyar gólokból nem volt hiány. Gondoljuk csak vissza Fiola Attila találatára Franciaország ellen, vagy Szalai Ádám tökéletes fejesgóljára, amellyel megszerezte a vezetést a németek ellen, és persze Schäfer András góljára. A 22 éves játékos két védő szorításában, a kirohanó Neuert megelőzve 13 méterről a német kapuba fejelte a labdát, ismét előnybe juttatva ezzel a magyarokat.

[[cikk2]]

Schäfer a gól után teljes extázisba került, így valószínűleg észre sem vette, hogy közben a németek játékosának, Antonio Rüdiger-nek nagy fájdalmat okozott. A magyar klasszisnak a gólöröm közben ugyanis meglendült a keze, ami pont a Rüdiger legnemesebb szervét találta el. 

Hogy ez az egész igaz-e, vagy csak tréfa kiderül, ha visszanézzük a gólt, de mindenesetre a Trollfoci egy nagyon vicces mémet gyártott belőle. Mutatjuk!

[[kod1]]

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás