promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka újabb aranyérmet bukott – Ezt üzente az országnak!
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka ma hetedik helyen végzett a női 200 méteres egyéni vegyesúszás döntőjén, majd nyilvánosan üzent a magyaroknak.

Az idén megrendezésre kerülő tokiói olimpia egyik legesélyesebb úszójának tartották Hosszú Katinkát, de sajnos nem úgy szerepel, ahogy azt sokan szeretnék: pár napja a női 400 méteres vegyesúszáson ötödik lett, visszalépett a női 200 méteres pillangóúszástól, ma pedig hetedik helyen végzett a női 200 méteres vegyesúszáson, így hiába tette oda magát minden erejével, egy újabb aranyérem úszott el – emiatt pedig rengetegen támadják őt.

Hosszú Katinka valószínűleg tudja, hogy büszke rá az ország, de akadnak olyan emberek is, akiknek hatalmas csalódást okozott az eredményeivel, mivel rengetegen érezték biztosnak, hogy valamelyik számban első helyen, vagy legrosszabb esetben a dobogó második, esetleg harmadik fokán fog végezni.

A sportoló most nyilvánosan üzent, és köszönetet mondott azoknak, akik szurkoltak neki, illetve kitartóan hisznek benne:

„Én csak annyit írnék, hogy köszönöm mindenkinek a támogatást és ez most hozzátartozik a pályafutásomhoz, és ugyanolyan méltósággal viselem, mint az elért csillogóbb sikereimet. Köszönet mindenkinek! Köszönöm Magyarország es mindenkinek, aki ott van és volt mellettem! Hajrá Magyarok”.

Hosszú Katinka számára még nem ért véget az olimpia, hiszen a női 200 méteres hátúszásban még megszerezheti az aranyérmet.

Itt lehet megtekinteni Hosszú Katinka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás