promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinkának nem sikerült a címvédés – Ezt üzente a magyaroknak!
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka ötödik helyen végzett a női 400 méteres vegyesúszáson, de nem engedi, hogy ez az eredmény kicsit is elkeserítse őt.

Már nagy erőkkel zajlik a tokiói olimpia, de sajnos Hosszú Katinkának nem sikerült a címvédés, ugyanis a mai női 400 méteres vegyesúszáson 4:35.98-as idővel az ötödik helyen végzett, ami sokakat elszomorított, hiszen mindenki azt várta, hogy a sportoló megint elviszi az aranyérmet – bár egyesek szerint ennek az eredménynek leginkább az volt az oka, hogy túl korai időpontra rakták a versenyt.

„Még fáj mindenem a tejsavtól, nem tudom visszaidézni a versenyt, hogy mi volt jó vagy rossz. Azt tudom, hogy ma ez volt a maximum. Tegnap éreztem, hogy lehet ebben még két-három másodperc, de ma ez nem ment. Ez nem reggel kérdése, mindenkinek reggel van. Még van három szám, most nem fér bele a kesergés, azokra kell összeszednem magam”

árulta el Hosszú Katinka a kimerítő verseny után.

Később Instagramján követőihez, illetve az egész országhoz is szólt legendás úszónőnk, aki láthatóan tényleg nem engedi, hogy elkeserítse őt ez az eredmény, és pozitívan tekint a jövőre:

„Köszönöm Nektek a szurkolást! Most ebben a 400-ban ennyi volt… Holnap 200 vegyes!”

Itt lehet megtekinteni Hosszú Katinka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás