Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Röhögni fogsz! Tényleg így próbálják megakadályozni a sportolók közötti szexet az Olimpia szervezői?

Röhögni fogsz! Tényleg így próbálják megakadályozni a sportolók közötti szexet az Olimpia szervezői?

Sport & Szabadidő

Röhögni fogsz! Tényleg így próbálják megakadályozni a sportolók közötti szexet az Olimpia szervezői?

Sport & Szabadidő

Promotions 21:21

Bevett gyakorlat, hogy az Olimpia idején a szervezők – gyakorlati és/vagy egészségügyi okokból – rengeteg óvszert osztanak ki az olimpikonok között. A 2018-as téli olimpián például 110 ezer óvszert osztottak szét a sportolók között (fejenként 37 darabot). Idén azonban a koronavírus miatt kicsit más a helyzet. A szervezőbizottság ebben az évben arra törekszik, hogy megakadályozza a sportolók közötti intim, testi kontaktust.

Régóta nyílt titok, hogy az olimpiai játékok idején a sportolók rendszeresen tartanak „meztelen, privát edzéseket" egymással. Nincs ezen semmi meglepő: fizikai erőnlétük csúcsán lévő sportolók ezreit terelik össze, akik az edzések közti szünetekben úgy döngetik az ágyakat, mintha már az aranyéremért küzdenének.

A szervezők – ahelyett, hogy megpróbálnák megállítani a sportolókat szexuális feszültségük levezetésében – már régóta inkább a biztonságos aktust biztosító körülmények megteremtésére törekednek (kezdetben egyébként a HIV-vírus  terjedésének megakadályozása miatt kezdtek el óvszereket osztogatni). 

Az idei év azonban kissé más, tekintettel a COVID-19 járványra, amely jelenleg is világszerte tombol.

A vírus miatt a szervezőbizottság ebben az évben arra törekszik, hogy megakadályozza a nadrág nélküli öttusákat. Igaz, továbbra is osztogatnak óvszereket a résztvevőknek, azonban egy másik módszerrel is korlátozni próbálják a COVID-19 elterjedését a sportolók között, legalábbis állítólag:

a pletykák szerint ugyanis a japánok olyan ágyakat terveztettek, amelyek nem bírnak el egynél több embert egyszerre. 


Forrás: Profimedia

A szóbeszéd már el is terjedt a sportolók között, akik szerint, ha szexelni próbálnának valakivel az ágyon, a karton ágykeret egyszerűen összeomlana. 

Az állítólagos terv igen egyszerűen hangzik, azonban ha igaz, nem tökéletes. A hosszútávfutóknak ugyanis állítólag olyan kicsi a súlyuk, hogy akár négy fős orgiákat is rendezhetnek, még akkor sem teszik ki egy átlagos ember súlyát. 

De vajon tényleg a szextől akarják visszatartani a sportolókat a kartonból készült ágykeretekkel?

Némileg valószerűtlennek tűnik a gondolat, hogy az „összecsukható” olimpiai ágyakkal próbálják eltiltani a szextől a sportolókat. 


Forrás: Profimedia

Sokkal valószínűbb, hogy az ágyak környezetvédelmi okokból készültek kartonból, nem pedig a kétszemélyes rúdugrás megakadályozása érdekében. Ráadásul az olimpiai fekvőalkalmatosságok nem is olyan gyengék, mint amilyennek elsőre tűnnek.

Rhys Mcclenaghan tornász az alábbi videóban be is bizonyította, hogy az ágya könnyedén meg tudja tartani a súlyát, még akkor is, ha elég komoly ugrásokat hajt végre rajta.

Borítókép: Profimedia