promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gianni durván beszólt hazánk egyik legkedveltebb kommentátorának - szerinte az olaszok ellen közvetítette az Eb-döntőt
Borítókép:  Life TV
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az olasz szakács és étteremtulajdonos, Gianni Annoni csúnyán beszólt az ország legkedveltebb kommentátorának, Hajdú B. Istvánnak, mert szerinte az Olaszország-Anglia labdarúgó Eb-döntőn Hajdú B. egyértelműen az angoloknak szurkolt. 

Az olasz szakács és étteremtulajdonos, Gianni Annoni vasárnap este Budapesten ünnepelte, hogy az olasz labdarúgó-válogatott 53 év után újra a magasba emelhette az Európa-bajnoki trófeát. Az Olaszország - Anglia összecsapáson a rendes játékidő 1-1-re végződött, a hosszabbításban pedig nem született gól. A tizenegyespárbajban viszont az olaszok voltak pontosabbak, így végül ők nyerték meg a kontinensbajnokságot. 

Gianni Anonni öröme azonban nem lehetett felhőtlen, ugyanis szerinte a döntő kommentátora, Hajdú B. István végig az olaszok ellen közvetítette a mérkőzést. 

A híres olasz szakács nagyon felhúzta magát a sportkommentátor elfogult közvetítése miatt.

Az angolok undorítóan viselkedtek, meg kéne tanulniuk veszíteni, de mi, ha baj van, mindig nyerünk. Remekül játszottak az olaszok, remek volt a csapatszellem, a fiatalok felnéztek az öregekre. Viszont Hajdú B. Istvánnal nem vagyok kibékülve. Úgy gondoltam, hogy le kéne venni a képernyőről. Nagyon tisztelem, szeretem is, jó közvetítő, de most elvetette a sulykot. Viszont monopolhelyzetben van, elfogult volt. Látszik, hogy nem szereti az olaszokat, ami nem esett jól meccsnézés közben

–  tört ki az olasz-magyar állampolgárságú Gianni az Indexnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás