Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon otthagyja Messi a Barcelonát? Az argentin klasszisnak lejárt a szerződése

Vajon otthagyja Messi a Barcelonát? Az argentin klasszisnak lejárt a szerződése

Sport & Szabadidő

Vajon otthagyja Messi a Barcelonát? Az argentin klasszisnak lejárt a szerződése

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 14:14

Messit rengeteg nagycsapat tárt karokkal várná, ha nem sikerül megállapodni a Barcelonával.

Lionel Messi jelenleg Copa Américával van elfoglalva, amit nagyon szeretne megnyerni Argentínával. A válogatott veretlenül zárta a csoportot, ráadásul az élen végzett. Az argentin labdarúgó-válogatott vasárnap, itteni idő szerint hajnali 3 órakor kezdi a negyeddöntőt Ecuador ellen.

Közben a legtöbb ember már fél szemmel a Messi és a Barcelona közti tárgyalásokat figyeli. A labdarúgónak június 30-án lejárt a szerződése az FC Barcelonával, és még nem írt alá újat.

Az argentin sztárt anno Joan Laporta tudta maradásra bírni, mert már tavaly nyáron nagyon ott akarta hagyni a klubot. Az NSO a Marcára hivatkozva arról cikkez, hogy hogy még mindig vannak olyan részletek, amiben nem sikerült megállapodniuk a feleknek, ám ezek egyáltalán nem tűnnek „leküzdhetetlen akadályoknak”.

A klub természetesen nagyon ragaszkodik ahhoz, a 34 éves támadó náluk fejezze be a pályafutását. A Marca hozzáteszi, hogy a klub szponzorai közül többen is csak akkor hosszabbítanak, ha az argentin klasszis jövője tisztázódik.

Szóval Messi papíron már nem áll a klub kötelékében, és bármelyik nagycsapat tárt karokkal várja. A drukkerek izgulhatnak, amíg a támadó nem írja alá az új szerződést.

Borítókép: Profimedia