Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Volt egy jelenet a német – magyar meccsen, amit biztosan nem láthattál a tévében

Volt egy jelenet a német – magyar meccsen, amit biztosan nem láthattál a tévében

Sport & Szabadidő

Volt egy jelenet a német – magyar meccsen, amit biztosan nem láthattál a tévében

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 15:34

Egy szurkoló rohant be a pályára a magyar himnusz alatt.

Majdnem sikerült egy nagy csodát összehoznia a magyar labdarúgó-válogatottnak Münchenben, mert a 84-ik percben még mi vezettünk 2-1-re. Igazából az Európa-bajnokságon kiváló statisztikákat hozott a csapatunk, ami csak 12 percig játszott hátrányban az egész tornán.

A meccs embere végül a német sajtó szerint Szalai Ádám lett, aki gólt és egy gólpasszt is szállított az összecsapás alatt.

A meccseket eddig sokszor zavarták meg szurkolók. A Puskás Arénában is volt egy magyar drukker, aki befutott a pályára - itt a nézők pont a meg nem adott lesgólunkkal voltak elfoglalva, szóval lehet még akkor sem észlelték volna a szurkolót, ha megmutatják a tévében.

A legnagyobb visszhangot egy Greenpeace-aktivista váltotta ki a Franciaország–Németország mérkőzésen, aki motoros ejtőernyővel ereszkedett az Allianz Aréna fölé. Itt a mesterlövészek majdnem közbeavatkoztak, de kiszúrták a Greenpeace feliratot, így nem nyitottak tüzet. Az akció igazából könnyen tragédiával is végződhetett volna.

A Németország – Magyarország meccsen a magyar himnusz alatt szaladt be egy szurkoló szivárványos zászlót lengetve, de biztonságiak hamar elkapták. Németországban is elég szigorúan veszik ezt, szóval őt minden bizonnyal ki fogják tiltani az összes stadionból.  

Szijjártó Péter külügyminiszter éjfél után arról számolt be, hogy összesen 18 magyart állítottak elő. Komolyabb balhé hála égnek nem volt a meccsen.

Borítókép: Profimedia