promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőkemény volt a Magyarország-Németország meccs, büszkék lehetünk a válogatottunkra!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb mérföldkőhöz érkezett a magyar csapat a foci EB-n, ugyanis Németország válogatottjával kellett szembenéznünk, és igazán büszkék lehetünk a végeredményre.

Hamar összeszedte magát Magyarország válogatottja a múlt keddi 3-0-s, Portugália ellen elszenvedett vereség után, hiszen szombaton csodaszép döntetlent játszottunk a világbajnok franciákkal, ami nagyon feldobta a szurkolókat.

Most egy újabb titán várta, hogy kezelésbe vegyük, ugyanis Németországgal kellett összecsapnunk. Ezt az estét már rengetegen várták, és természetesen akadt pár felejthetetlen pillanat, és fantasztikus gól.

Csapatkapitányunk, Szalai Ádám a 11. percben gyönyörű fejeléssel szerezte meg számunkra a vezetést, és csak a 66. percben sikerült egyenlíteniük a németeknek Kai Havertz góljával. Válogatottunk ezek után villámgyorsan megiramodott, és mindössze két perccel később Schäfer András szerezte meg a második gólunkat, ami elképesztő érzéssel töltötte el a hazai drukkereket – ez az öröm egészen a 84. percig tartott, mikor Leon Goretzka behozta a németek lemaradását.

Végül 2:2 lett a meccs eredménye, és igazán büszkék lehetünk a magyar csapatra, hiszen nem volt könnyű dolgunk és mégis sikerült a bravúr: sarokba szorítottuk Németországot, vagyis a világ egyik legjobb válogatottját egy kőkemény döntetlennel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás