Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Győzhetünk? - Így látják az esélyeket a magyar szurkolók a németek ellen

Győzhetünk? - Így látják az esélyeket a magyar szurkolók a németek ellen

Sport & Szabadidő

Győzhetünk? - Így látják az esélyeket a magyar szurkolók a németek ellen

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 12:12

Természetesen bíznak Marco Rossiban és a csapatban, de tudják, hogy még a döntetlen eléréséhez is végig 110 százalékot kellene nyújtani.

Ha a magyar labdarúgó-válogatott le tudja győzni Németországot, akkor mindenképpen továbbjut az F csoportból. Akik látták a Portugálok elleni meccsüket, azok tudják, hogy ez bizony pokolian nehéz feladat lesz.

„Mindent egy lapra kell feltenni, tudva persze, hogy a németek a végletekig kivesézik Marco Rossi csapatát. Várhatóan túltöltik az egyik oldalt, hogy az ötös védelmi láncot gyors oldalváltással bontsák meg. Erre reagálni kell. A franciák ellen az első félidő második felében látott játékkal lehet esély, nem szabad nagyon mélyen védekezni, de bízhatunk a hősies küzdőszellemben”

- nyilatkozta Dárdai Pál, aki hisz a csodában.

A franciák elleni 1-1 valóban hatalmas eredmény volt, és ha csak ez az egy pontocska marad a zsebünkben, már így is megemelhetjük a kalapunkat, mert egy ilyen csoport minden középszintű csapatot megizzasztana.

Mindenki hihet a csodákban, és kell is, de lássuk, miképp látják ezt a helyzetet a magyar szurkolók, akik kommentekben fejezték ki a véleményüket.

„A realitás 5%-a győzelem,10% döntetlen,85%német siker. Ebben a csoportban az 1pont is megsüvegelendő,a 4 meg maga a csoda lenne. Harcoljatok”

„Hiú ábránd az utobbi meccset látva! De valljuk be ez a csoport volt a legerősebbb! Ebből továbbjutni kész csoda lenne! De a remény hal meg utoljára!”

„Arra azért számítsunk hogy a németek 120%-on fognak pörögni az első perctől kezdve, hogy gyorsan elvegyék tőlünk a legkisebb szikráját is a reménynek”

„Napok óta számolok, osztok, szorzok lázasan. Arra jutottam, ha innentől minden ellenfelünket legyőzzük az idők végezetéig, akkor futballtörténelmet is írhatnánk!!!”

Fentebb a topkommenteket szedtük össze nektek, szóval érezhető, hogy azért a magyar szurkolók is két lábbal a földön maradtak.

Borítókép: Profimedia - Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria