promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szalai Ádám jól van, de a szurkolók többsége betámadta a csatárt
Borítókép:  Profimedia - Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar drukkerek úgy érzik, hogy Szalai Ádám játékára nincs szükség a válogatottban.

Magyarország ennél nem is kerülhetett volna rosszabb csoportba a labdarúgó-Európa-bajnokságon. Óriási sztárok ellen mutathatjuk be mit tudunk, de minden meccsen a maximumot kell nyújtaniuk a srácoknak, főleg védekezésben.

Senki sem gondolta volna, hogy az aktuális világbajnok franciák ellen fogunk nagyot dobbantani, de mégis sikerült, ráadásul az első félidő végén még mi vezettünk Fiola góljával. Végül Griezmann betalált, de ezzel is csak egy döntetlent tudott elérni ellenünk a világsztárokból telepakolt francia labdarúgó-válogatott.

Szalai Ádámnak még az első félidő közepén kellett elhagynia a pályát egy sérülés miatt.

„A tegnap esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így Szalai Ádám a németek elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat!”

- közölte a Magyar Labdarúgó-szövetség.

A magyarok szövetségi kapitánya, Marco Rossi bízik Szalaiban elől, de a szurkolók már annyira nem. A kommentelők többsége úgy érzi, hogy jobban megy a válogatottnak, ha a csatár nincs a kezdőben.

„Jobbulást Ádámnak, de egyértelmű hogy nélküle sokkal gyorsabb és hatékonyabb a támadójátékunk! Ha csodát akarunk tenni Münchenben nem kéne erőltetni.”

„Örülök hogy nincs nagy baj , de jó lenne ha nem játszana , a csapat érdeke lebeghetne a szeme előtt , akkor lenne igazi vezér”

„Mi a több millió focista országa vagyunk! Nem bíznátok Rossira a döntést, hogy ki van a kezdő 11-ben és kik a cserék? Ha ő így látja jónak, biztosan oka van rá! Örüljetek már a tegnapi döntetlennek! Én büszke vagyok a magyar válogatottra! Úgy egyben, mindenkire!”

„Olvasom a kommenteket és megint rá kell jönnöm: a magyaroknak nem kell ellenség vagy ellenfél, ott vannak nekik a magyarok maguk...”

A topkommentek mindenesetre arra vannak kiélezve, hogy a többség Szalai nélkül képzelné el a válogatottat. A németek ellen nem lesz könnyű dolgunk, a döntés pedig Marco Rossi kezében lesz, hogy milyen kezdőt álmodik meg szerda estére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás