promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen pillanatok a Magyarország-Franciaország meccsen – nem tudtak minket lenyomni a franciák!
Borítókép:  Fiola Attila / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megvolt a várva várt Magyarország-Franciaország EB-meccs, ami hihetetlen pillanatokkal ajándékozta meg a nézőket, de sajnos Fiola Attila gólja sem volt elég a győzelemhez.

A keddi 3-0-s vereségünk után (amit a Portugálok ellen szenvedtünk el) most a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot megnyerő Franciaország válogatottjával mérkőztünk meg az Európa Bajnokságon, és természetesen rengetegen várták már a meccset, hiszen mindenki szeretett volna látni egy jó magyar győzelmet. Szurkolás szempontjából kitettek magukért a hazai drukkerek, és ennek meg is lett az eredménye, ugyanis nem akármilyen boldogságban lehetett részünk.

Hatalmas volt az öröm, mikor az első félidő hosszabbításának második percében Fiola Attila (aki márciusban Andorra válogatottja ellen is jeleskedett a VB-selejtezőn) hatalmas gólt lőtt, és ezzel megszerezte nekünk a vezetést, de a franciáknak sajnos sikerült kihasználniuk a rövidke pihenőt, ugyanis a 66. percben Antoine Griezmann egyenlített a magyar szurkolók legnagyobb bánatára – pedig a franciák azt mondták, hogy a meleg idő nem az erősségük.

A remekül játszó magyar csapat kitartása egészen a meccs végéig jelen volt, és hiába támadtak szinte folyamatosan a franciák, nem sikerült lenyomniuk minket, így a mérkőzés végeredménye döntetlen lett, szóval büszkék lehetünk a válogatottunkra, ugyanis nem volt egyszerű dolguk. Ez az 1:1 remek hír, hiszen ebből kiderült, hogy a múltkori 3:0-s vereség kicsit sem törte meg a játékosainkat, sőt, csak keményebbé tette őket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás