promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ukrán válogatott egyik tagja csúnyán kifigurázta Cristiano Rolando kólás ügyét
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A héten nem volt olyan nap, hogy valamelyik játékos ne fintorgott volna a labdarúgó Európa-bajnokságon a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elé pakolt Coca-Cola-s, vagy Heinekenes üvegekre. CR7 Budapesten akadt ki a kólára, míg a francia válogatott kiválósága, Paul Pogba az alkoholmentes sört tolta el maga mellől, aztán jött az ukrán válogatott játékosa, Andrij Jarmolenko.

A Promotions is megírta, hogy hétfőn Budapesten Cristiano Ronaldo a Coca-Cola üvegeit, kedden Münchenben Paul Pogba a Heineken – alkoholmentes – sörét, szerdán Rómában Manuel Locatelli szintén a kólásüvegeket pakolta el maga elől az UEFA hivatalos sajtótájékoztatóján. CR7 egy vizes palackot felemelve még azt is mondta az újságírók felé, hogy „Inkább igyatok vizet!”

A vízivásra buzdítás komoly anyagi következményekkel járt a Cola-Colának. A portugál klasszis összesen 4 milliárd dolláros kárt okozott a hatalmas cégnek, ami a tőzsdén az eset előtt 242 milliárd dollárt ért, majd nagyjából egy nap alatt lezuhant 238 milliárdra.

Csütörtökön délután azonban az Ukrajna - Észak-Macedónia összecsapás után, a meccs első gólját megszerző ukrán Andrij Jarmolenko a sajtóesemény végén egy egészen meglepő dolgot csinált. 

Maga elé pakolta az üvegeket, majd üzent az érintett cégeknek is.

„Csinálhatok valamit? Láttam, hogy Ronaldo elrakta maga elől a kólásüvegeket. Én inkább ideteszem a Coca-Colát és a Heinekent is, ide legelőre! Srácok, keressetek meg!” 

– mondta nevetve Jarmolenko. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás