promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi, Neymar és Lewandowski is ott van az UEFA álomcsapatában
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen tele van Chelsea játékossal a 23 fős keret.

Múlt hét szombaton tartották meg a Bajnokok Ligája angol házidöntőjét, ahol a Manchester City és a Chelsea csapott össze. Előbbit tartották esélyesebbnek egy picivel, de Thomas Tuchel ismét remek taktikát húzott elő Josep Guardiola ellen, így 1-0-ra nyertek a kékek.

A Manchester Citynek most nagy mumusa lett a Chelsea, mivel előtte a bajnokságban, és az FA-kupában is legyőzték a Premier League aranyérmesét.

A győzelemnek volt magyar vonatkozása is, mivel Löw Zsolt Tuchel mellett a másodedző a kéknél.

„Volt merszünk, volt bátorságunk és energiánk arra, hogy ezen az időszakon átmenjünk, és tudtunk a csapatnak annyit adni az elmúlt hetekben, hónapokban, hogy teljesen megérdemelten jutottunk a Bajnokok Ligája döntőjébe. Óriási büszkeséggel tölt el, hogy 73 éves édesapám itt tudott lenni a mérkőzésen, a bátyám is és a feleségem is a két nagyobbik gyerekkel”

- nyilatkozta Löw a győzelem után az M4 Sportnak.

Az UEFA honlapján közben már kihirdette a 23 fős álomcsapatot. A döntő résztvevői közül hét Chelsea, és öt Manchester City játékos került be a legjobbak közé.

UEFA álomcsapat

Kapusok:

Thibaut Courtois (Real Madrid), Ederson (Manchester City), Edouard Mendy (Chelsea)

Védők:

César Azpilicueta (Chelsea), Antonio Rüdiger (Chelsea), Ben Chilwell (Chelsea), Rúben Dias (Manchester City), Marquinhos (Paris Saint-Germain), David Alaba (Bayern München)

Középpályások:

Jorginho (Chelsea), Mason Mount (Chelsea), N'Golo Kanté (Chelsea), Kevin De Bruyne (Manchester City, Ilkay Gündogan (Manchester City), Phil Foden (Manchester City), Luca Modric (Real Madrid), Sérgio Oliveira (Porto)

Támadók:

Erling Haaland (Borussia Dortmund), Kylian Mbappé, Neymar (mindkettő Paris Saint-Germain), Robert Lewandowski (Bayern München), Karim Benzema (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás