promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme 8 izgalmas gyereknapi program, nem csak a kicsik számára
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Május utolsó hétvégéjén országszerte várnak minket jobbnál-jobb gyermeknapi programmal Budapesten és környékén. Mi most mutatunk nektek 8 programot, amit az egész család imádni fog!

Szuper programokkal várnak minket gyermeknapon Budapesten és környékén. Koncertek, ugrálóvárak, kézműves fogalozások, mutatjuk hova érdemes menni a hétvégén!

Gyereknap Zúglóban - május 29-30:

A Ramazuri Játszópark 10 napos gyermeknapot tart május 22-től. A játszóház átalakult, vidámparki játékokkal is kiegészült. Tavasztól őszig kültéren várják a családokat a 14. kerületben, Mogyoródi út 130. alatt, a Zuglói Sport és Rendezvényközpontban.

Bővebben az esemény Facebook oldalán tájékozódhatsz.

Óbudai csillagutazás - május 29-30:

Üstökösökön, csillagokon lépdelve oldd meg a feladatokat, juss el Nyuszival a Holdra és hozzátok le a sajtot Egérkének! De vigyázz, a világűr számtalan veszélyt tartogat! Az élő társasjáték, mely a „Játék a városban” című meséskönyv alapján készült, amelyben Szabó T. Anna verseit Molnár Jacqueline illusztrációi keltik életre.

Bővebben az esemény Facebook oldalántájékozódhatsz.

Gyereknap a Lupa-n - május 30: 

Vasárnap új kalandjátszótér várja az apróságokat, de van vízi dodzsem, ugrálóvár, óriás trambulin és számtalan további lehetőség, mindez egy tengerparti környezetben, a fehér homokos, pálmafás parton, a türkizkék, kristálytiszta vizű Lupa-tó mellett.

Bővebben az esemény Facebook oldalántájékozódhatsz.

Gyereknapi élmények Vecsésen - május 30:

10 órától várják a környék apraja nagyját a Vecsés melletti OPPA Farmon. Lesz pónilovaglás, helyben főzött gulyásleves, fajátékok, csúszdás légvár, arcfestés, majd kora este abrakolás, ilyenkor Pedro és Molly, a két Border azt is megmutatja, hogy tereli egy csoportba a marhákat.

Bővebben az esemény Facebook oldalántájékozódhatsz.

Gyermeknap Nagykovácsin - május 30: 

Május 30-án Nagykovácsiban a Nagy Kohóban délelőttől délutánig jótékonysági tombolával egybekötött zenés-mesés-bábos gyermeknapot tartanak.

Bővebben az esemény Facebook oldalántájékozódhatsz.

Szentendrén hétpróbás kaland vár - május 30:

Ingyenes, egyénileg bejárható kalandos séta gyerekeknek és családjaiknak, Szentendre belvárosában. A sétát kitalálta, összeállította és megverselte: Kovács Kriszta idegenvezető, az Ínyencház Főzőiskola tulajdonosa.

Bővebben az esemény Facebook oldalántájékozódhatsz.

Gyereknap a Rómain - május 30:

Falunapi játszóházat tartanak vasárnap a Rómain, melynek keretében hirtelen falura csöppennek a gyerekek. Különböző állomásokon próbálhatják ki, milyen is a falusi lét.

Bővebben az esemény Facebook oldalántájékozódhatsz.

Gyereknap a Fóti Kézműves Sörfőzdében - május 30:

A Fóti Kézmves Sörfőzde vendege lesz a Csiga Duo, a TÁ-TI-KA duo, Takáts Tamás és a hagyományőrző kelevézek is. A gyerekek zumbázhatnak Mezei Eszterrel és részt vehettek egy interaktív bűvész show-n is. Az esti BL döntőn pedig a nagyok szurkolhatnak kedvenc csapatuknak.

Bővebben az esemény Facebook oldalántájékozódhatsz.

Forrás: Fuzine Magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás