promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvesztette a Bundesliga közvetítési jogát a Sport TV – innentől itt lesznek láthatóak a meccsek
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bayern München vagy az RB Leipzig meccseit innentől az Aréna4 és a TV4 közvetíti majd.

Emlékezhetünk, hogy anno a Sport TV tette népszerűvé a sportágat Magyarországon, majd a Network4 lecsapott az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga, vagyis az NFL meccseinek közvetítési jogára. Persze az újonc csatorna elég mélyre is nyúlt a zsebébe, hogy ki tudja ezt fizetni. A titoktartás miatt nem beszélhettek róla, de megerősítették anno, hogy millió dolláros nagyságrendről volt szó.

Most fociban is igyekeznek beerősíteni, mivel augusztustól az Aréna4-en illetve a TV4-en lesznek követhetőek a német bajnokság, vagyis a Bundesliga meccsei, amit szintén sikerült elcsábítani a Sport TV-től.

A hivatalos honlap szerint a Network4 három fronton is elkötelezte magát a német topligák mellett. Az Aréna4+-on minden Bundesliga- és 2. Bundesliga-mérkőzés látható lesz, sőt, a Német Szuperkupa és a bajnoki osztályozók is.

Az Aréna4 sporttelevízióban nagyon sok meccs kerül képernyőre, de értelemszerűen a párhuzamos találkozóknál választaniuk kell majd, mit adnak élőben. Végül a TV4 is beszáll, ahol azok a rangadók, derbik, sorsdöntő meccsek lesznek elérhetőek, amiktől igazán német foci a német foci.

Közben a csatorna ígérete szerint a hét minden napjára jut majd valami Bundesliga-kontent, legyen az játékosprofil, stúdióbeszélgetés, elemzés, összefoglaló vagy nosztalgiázás a Bundesliga múltjából.

A német bajnokság jogait a 2024-25-ös szezon végéig szerezte meg a csatornahálózat.

A Bundesliga új otthona a Network4! Örömmel jelentjük be, hogy augusztustól az ARENA4-en és a TV4-en lesz látható...

Közzétette: Arena4 – 2021. május 12., szerda
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás