promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gulácsi Péter után még két alapembertől kell búcsút vennie Marco Rossinak
Borítókép:  Andreas SOLARO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az SC Freiburg és RB Leipzig is követeli vissza a kulcsjátékosát.

Az SC Freiburg és RB Leipzig is követeli vissza a kulcsjátékosát.

Már két vb-selejtezőn vagyunk túl, ahol összesen 4 pontot tudtunk gyűjteni: 3-3-as döntetlent értünk el Lengyelország ellen, ami nagy kár, mert sokáig a kezünkben volt a meccs egy két gólos előnnyel, vasárnap pedig egy alapmérkőzést kellett lehoznunk San Marino ellen. A csapat még azt is megengedhette magának, hogy kihagyjon egy 11-est – a vége 3-0 lett.

Múlt hét pénteken már hivatalossá vált, hogy Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott első számú kapusa kihagyja a San Marino és Andorra elleni idegenbeli világbajnoki selejtezőket, mivel az RB Leipzig nem engedte tovább maradni egy előzetes megállapodás alapján.

Most kiderült, hogy Marco Rossinak még két kulcsjátékostól búcsút kell vennie, mert a szintén az RB Leipzigban futballozó Willie Orbánnak, és az SC Freiburg középpályásának, Sallai Rolandnak is vissza kell térnie Németországba.

„A német klubokkal meg kellett egyeznünk, hogy korábban elengedjük a labdarúgóinkat, a németek pedig németek. így vissza kell engednünk Willi Orbánt és Sallai Rolandot, két nagyon fontos játékost a számunkra. Így a következő feladatot a többiekkel kell megoldanunk, de megvan a lehetőségünk, hogy jól játszunk, maximálisan megbízom minden futballistámban”

– nyilatkozta az M4 Sportnak Marco Rossi a 3–0-s vasárnapi győzelmet követően.

Valóban két alapjátékosról van szó, mert Willi Orbán állandóan kezdő volt a védelem közepén, míg Sallai a lengyelek és San Marino ellen is gólt szerzett.

Ugyebár Szoboszlai Dominik is az RB Leipzig futballistája, de a sérülése miatt még nem tudott pályára lépni, de múlt héten már elkezdte a könnyített egyéni edzéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás