Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dárdai Pál keményen kiosztotta a német sajtót

Dárdai Pál keményen kiosztotta a német sajtót

Sport & Szabadidő

Dárdai Pál keményen kiosztotta a német sajtót

Sport & Szabadidő

Promotions 21:41

A kiesés ellen küzdő Hertha BSC 3-0-ra verte az élmezőnyhöz tartozó Bayer Leverkusent. A berlini csapat vezetőedzőjét, Dárdai Pált még a meccs előtt jól kihozták a sodrából.

Amióta Dárdai Pál újra átvette a Hertha BSC irányítását legnagyobb sikerét aratta a Bundesliga hétvégi, 26. fordulójában. A kiesés ellen küzdő berlini együttes ugyanis 3-0-ra verte az élmezőnyhöz tartozó Bayer Leverkusent, úgy, hogy már a 33. percben kialakult a találkozó végeredménye. Dárdaiék nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt még mindig nagy veszélyben vannak, csak egy pont választja el őket a már kiesőhelyen álló Kölntől.

A meccs krónikájához tartozik a mérkőzés előtti rövidke eszmecsere Dárdai Pál és a Sky Sports riportere, Marc Behrenbeck között. A televíziós riporter ugyanis a kezdőcsapatban helyet kapó Dárdai Mártonról, Dárdai fiáról érdeklődött a magyar szakembernél, ez pedig nagyon nem tetszett a trénernek.

„Nem értem önt. Miért ez a téma megint? Százszor elmondtam, hogy ez baromság. Akkor kellene figyelmet kapnia, amikor játékával felhívja magára a figyelmet. Ő nem az edző fia, hanem Dárdai Márton. Tényleg, százszor kértem, szépen, hogy hagyjuk ezt a kérdést. A játéka miatt méltassák, ne az edző fiaként beszéljenek róla. Egy fiatal játékosról van szó. A fiatalok pedig hibáznak.  Attól jobb lesz, hogy önök százszor elmondják, hogy ő az edző fia? Mit szeretne belőlem kiprovokálni? Mondja, miért tette fel ezt a kérdést?”

– beszélt dühösen Dárdai a Bild szerint.

Borítókép: SOEREN STACHE / DPA-ZENTRALBILD / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP