Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Veszélyben Dárdai állása?

Veszélyben Dárdai állása?

Sport & Szabadidő

Veszélyben Dárdai állása?

Sport & Szabadidő

BN 10:10

Veszélyben lehet Dárdai Pál állása a Herthanál a német Kicker magazin szerint - számolt be róla az Index.

A labdarúgással foglalkozó német napilap csütörtöki számában kapott helyet Dárdai, Marco Rose (Borussia Mönchengladbach), Peter Bosz (Bayer Leverkusen), Markus Gisdol (Köln) társaságában. A Kicker hosszasan foglalkozott azzal, hogy miért kell féltenie a helyét a Hertha élén a magyar szakembernek. 

Megemlítik, hogy bár javul a hangulat a csapat környékén Dárdai érkezése óta, de sem támadásban, sem védekezésben nem lépett előre a berlini klub, valamint az eredmények is elmaradtak. 

A szaklap egy tabellát is készített, amelyben az vizsgálta, hogy ha már a szezon elejétől a magyar tréner vezetné a csapatot, akkor a 16. helyen állna a Hertha, a Schalkét és a Mönchengladbachot megelőzve. Hozzáteszik, hogy a 3-5-2-es felállással sokkal kompaktabb a Hertha védelme, viszont még így sem sikerül kapott gól nélkül lehozni a mérkőzéseket. 

Támadásokban sem javult a gárda, hét meccsből négyen nem szerzett gólt a Hertha, de a szaklap szerint a csapat a futásteljesítménye javult, és a megnyert párharcok aránya is jobb lett.

A Hertha BSC vasárnap a tabella hatodik helyén álló Bayer Leverkusen csapatát fogadja a bajnokságban.

Borítókép: AFP