Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Balhé Madridban, saját csapattársának szólt be az Atlético játékosa

Balhé Madridban, saját csapattársának szólt be az Atlético játékosa

Sport & Szabadidő

Balhé Madridban, saját csapattársának szólt be az Atlético játékosa

Sport & Szabadidő

Promotions 13:32

Az Atlético Madrid játékosa, Joao Félix hosszú idő után újra gólt szerzett. A támadó miután betalált a Villarealnak csapattársának üzent, nem túl irodalmi stílusban.

„Szeretem, amikor a játékosok lázadnak"

– ezt az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone nyilatkozta a Villareal elleni, 2-0-ra megnyert mérkőzést követően.

Történt ugyanis, hogy a csapata második gólját szerző Joao Félix sajátosan ünnepelte találatát. A támadó a meccset megelőzően már több mint egy hónapja nem talált be, s – a COPE nevű spanyol rádióadó értesülései szerint – a Villareal elleni találkozó előtt csapattársa, Renan Lodi odaszúrt neki, mondván, hogy mutathatna már valamit.

Gólját követően Joao Félix erre a piszkálódásra reagált. Ujját a szája elé tartva, csendre intette Lodit. A La Liga Loca Facebook-oldala szerint az alábbiakat üzente a portugál támadó

 „Callate la pu.. boca”, azaz “Fogd be a kur.a/kiba..ott szádat!”

 

„Fontos játékos számunkra. Más, hihetetlen tehetség. Nem gondolom, hogy az ünneplésre azt mutatta, hogy bárkire is ideges lenne. Tudja, hogy fontos szerepe van itt" – fűzte az esethez kommentárként Stefan Savic.

Borítókép: youtube.com