promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar döntött a jövőjéről, és üzent Mbappénak
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paris Saint-Germain játékosa, Neymar elárulta, jól érzi magát Párizsban, s az a vágya, hogy maradjon a párizsi szupercsapatnál. A brazil sztár csapattársáról, Kylian Mbappéról is beszélt.

Az előző év nyarán több cikk is azzal foglalkozott, hogy a Paris Saint-Germain játékosa, Neymar nagyon szeretne visszatérni korábbi csapatához, a Barcelonához. Az átigazolás 2020-ban nem valósult meg, s úgy tűnik, egy ideig nem is fog. A brazil sztár ugyanis a francia TF1 televíziónak, hogy jól érzi magát Párizsban, s az a vágya, hogy maradjon a PSG-nél.

„Boldog vagyok. A dolgok sokat változtak, nem tudom elmagyarázni, miért, lehet, hogy én, vagy valami más változott. De az a helyzet, hogy jelenleg jól érzem magam. Nyugodtabb vagyok, és boldog vagyok itt. Maradni akarok a PSG-nél, és remélem Kylian is marad. Természetesen ez a kívánsága a PSG-szurkolóknak. Azt akarjuk, hogy a PSG nagy csapat legyen, és folytatni akarom azt, amit eddig minden nap csináltam Párizsban – futballozni, és boldognak lenni. Ez a legfontosabb"

– mondta Neymar a Sky Sports szerint.

Kicsit hosszabban is beszélt csapattársáról, Kylian Mbappéról. 

„Én és Kylian olyanok vagyunk mint a testvérek. Én vagyok a nagytestvér. Szeretük együtt játszani. Ki akarom hozni belőle a legjobbat. Nagy szíve van, és mint focista mindenki tudja, mennyit is ér, de a pályán kívül is hihetetlen. Mindig mosolyog és szeret mókázni. Szükségünk van arra, hogy boldogok legyünk azért, száz százalékon teljesítsünk. A célunk pedig az, hogy a PSG-t nagy csapattá tegyük"

– fogalmazott Neymar.

A 28 éves brazil sztár 2017-ben, világrekordot jelentő 222 millió eurós összegért szerződött Barcelonából Párizsba a szerződése pedig 2022-ben jár le; Mbappénak 18 hónap van még hátra a PSG-vel kötött megállapodásából, Mauricio Pochettino vezetőedző pedig cáfolta azokat a médiaértesüléseket, melyek szerint a 22 esztendős futballista a Real Madridhoz igazol a közeljövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás