promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar fejében csak a Barcelona jár
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PSG játékosa, Neymar jelezte csapattársainak, hogy nagyon szeretne visszatérni a Barcelonához.

Amellett, hogy a Barcelona egy lépéssel közelebb került az Inter játékosának, Lautaro Martineznek a megszerzéséhez, úgy tűnik, hogy 2020 nyarán a katalán klubhoz visszatér Neymar.

A Paris Saint-Germain brazil labdarúgója ugyanis a spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint mindenképp azt szeretné, hogy a 2020/2021-es idényt már a Barcelonánál kezdhesse meg. Egyébként korában a katalán napilap arról is írt, hogy Neymar jelenlegi fizetése feléről is hajlandó lenne lemondani, csak azért, hogy újra egy csapatban játszhasson Lionel Messivel és Lúiz Suárezzel. A Mundo Deportivo úgy tudja, hogy Neymar már jelezte is szándékát csapattársainak – írja az Express.

Persze, nagy kérdés az átigazolás összege.

A párizsi klub ugyanis 2017 nyarán 222 millió eurót tett le az asztalra Neymarért, a vezetőség pedig nem szeretne nagyot bukni a három évvel ezelőtt kötött üzleteten. Korábban 200 millió eurós vételárat szabott a PSG a Barcelonának, ami most állítólag 150 millióra csökkent. Hogy ez elősegíti-e a megegyezést nem tudni.

Annyi szinte bizonyos, hogy a brazil támadó nem hosszabbítaná meg 2022 nyarán lejáró szerződését, ahogy az is tudható, a Barcelona anyagi gondokkal küzd. Ugyanakkor érdemes tudni:

Messi két játékost látna szívesen a csapatban, az egyik ezek közül Neymar, a másik pedig a fentebb említett Lautaro Martinez.

Neymar eddig a PSG-vel háromszor nyert bajnokságot, egyszer Francia Kupát és Ligakupát, illetve két francia Szuperkupa-győzelmet is begyűjtött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás