promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajban a Hertha, megint Dárdai Pál lehet a megmentő
Borítókép:  FIRO SPORTPHOTO / CHRISTIAN KASPAR / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Hertha BSC vezetősége a csapat rossz szereplése miatt menesztette a vezetőedzőt, Bruno Labbadiát és Michael Preetz menedzsert. Sajtóhírek szerint a felnőtt együttes vezetőedzője újra Dárdai Pál lehet.

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pálra megmentőként számítanak a Hertha BSC-nél. A magyar szakember 2015-ben vette át az akkor kieséssel küzdő német együttes irányítását, majd miután benntartotta a csapatot, a 2016-17-es szezonban már az Európa-liga-pozíciót jelentő hatodik helyen végzett.

Távozása (2019 júniusa) óta a Hertha BSC-t három vezetőedző is irányította: Ante Covic, Jürgen Klinsmann, Bruno Labbadia. Utóbbi szakembert a hétvégén menesztette a klub Michael Preetz menedzserrel együtt.

„Dárdai is egy lehetőség, de sok további lehetőség van. Van konkrét tervünk, és nem felkészületlenül vágunk neki a feladatnak” – nyilatkozta az NSO szerint a Hertha ügyvezetője, Carsten Schmidt a Sky-nak. 

A Kicker a feltételes helyett már kijelentő módban ír arról, hogy január 25-én be is mutathatják a régi-új vezetőedzőt Dárdai Pál személyében. A lap úgy értesült, hogy Dárdai segítője U23-as vezetőedző, Andreas Neuendorf lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás