promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlait ennyiért vette meg Lipcse, ő minden idők legdrágább magyar labdarúgója
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Médiaértesülések szerint Szoboszlai Dominik már Lipcsében van, és hamarosan alá is írja a szerződését az RB Leipzig labdarúgócsapatánál.

Bár arról is lehetett hallani, hogy Szoboszlai Dominik a Real Madridnál folytathatja pályafutását, miután a csapat atyja, Zinédine Zidane állítólag felhívta őt telefonon, most már biztos, hogy a 20 éves középpályást nem spanyol színekben láthatjuk a következő 5 évben.

A Sportbuzzer nevű portál és a Sky TV-csatorna egyformán úgy tudja, hogy Szoboszlai a csütörtöki nap folyamán részt vesz az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd 2025-ig szóló megállapodást köt a német klubbal. Hogy a fiatal labdarúgó már Németországban van, Fabrizio Romano Twitter-bejegyzése bizonyítja, amin a középpályás menedzsere, Esterházy Mátyás látható.

A hírek szerint a lipcsei egyesület körülbelül 20 millió eurót fizet a játékos jelenlegi klubjának, az osztrák Red Bull Salzburgnak, ezzel pedig Dominik hivatalosan is minden idők legdrágább magyar labdarúgója lett.

Eddig 17 futballista – többek között Gulácsi Péter – szerződött az osztrák klubtól a testvéregyesülethez. A lipcsei csapatnak a kapuson kívül van még egy magyar válogatott játékosa, Willi Orbán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás