promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan Szoboszlai Dominik új csapata?
Borítókép:  JOE KLAMAR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sky Sports információ szerint Szoboszlai Dominik egy lépésre van attól, hogy az RB Leipzig csapatához igazoljon. A felek már a szerződés utolsó részleteit véglegesítik.

„A Red Bull Salzburg középpályása, Szoboszlai Dominik közel áll átigazolásának véglegesítéséhez. A magyar játékos hamarosan a Red Bull-család másik csapatának, az RB Leipzignek a futballistája lesz. A felek már a szerződés utolsó részleteit véglegesítik"

– írja forrásaira hivatkozva a Sky Sports. Az átigazolás hivatalos létrejöttét már karácsony előtt bejelenthetik a felek. (Korábban írtunk arról, hogy a Salzburg milyen feltételek mellett és ár kifizetése fejében hajlandó elengedni játékosát.)

Amennyiben igazak a hírek, egy sajtóhírekkel és pletykákkal övezett hosszú időszak végére kerül pont. A magyar labdarúgó kapcsán ugyanis legalább egy tucat klub szóba került, mint lehetséges célpont. Ráadásul több szakember is elmondta a véleményét: 

Az RB Leipzignél Szoboszlai lehet a harmadik magyar válogatott játékos, hiszen a német csapatot erősíti már Gulácsi Péter és Willi Orban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás