promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zidane telefonon hívta fel Szoboszlait – A Real Madridhoz megy a magyar válogatott játékos?
Borítókép:  Infostart.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Képzeljük el a következő szituációt. Békésen otthon vagyunk, mondjuk éppen edzésen után, és egyszer csak megcsörren a telefon. Idegen szám. Felvesszük, majd egy ismerős hang szól bele. "Zinédine Zidane vagyok, gyere a Real Madridba játszani!" Elképesztő igaz? Pedig Szoboszlai Dominikkal állítólag megtörtént.

A Bild sportmagazin úgy tudja, hogy a spanyol csapat eltökélt szándéka, hogy leszerződtesse a magyar válogatott játékost, még a téli átigazolási időszakban. Szoboszlai kivásárlása ára jelenleg 20 millió euró.

A csapat atyja, Zinédine Zidane olyannyira szeretné az igazolást, hogy állítólag még telefonon is felhívta a jelenleg a Salzburg csapatát erősítő játékost, hogy a jövőjéről beszélgessenek. 

Viszont ahhoz, hogy ez valóban megtörténjen, nem csak Szoboszlainak kell rábólintania, hanem a Realnak is meg kell válnia néhány játékostól. A spanyol éllovas csapat a hírek szerint Isco-tól és Luka Jovic-tól válna meg a közeljövőben.  

– írja a Rangadó.

Persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nem csak a sztárcsapatnak vannak komoly szándékai a fiatal, magyar sportoló leszerződtetését illetően. Szoboszlait olyan klubokkal is hírbe hozták már,

mint Arsenal, a Tottenham és az Atlético Madrid, sőt még a Lipcsével is.

Vajon sok-sok év után újra magyar játékos húzza magára a legendás fehér mezt? Dominik Puskás Ferenc nyomdokaiba lép? Már nem kell sokat várni a válaszra!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás