promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Klopp szerint ez a csapat nyerheti a Premier League-t
Borítókép:  JON SUPER / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp a Wolves elleni Premier League-mérkőzés arról beszélt, hogy számára a szezon favoritja a Chelsea.

A majd egy kezdőcsapatnyi sérültje ellenére is remekül helyt állt a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában a Liverpool. A csapat az angol első osztály 11. fordulójában a Wolves-t fogadja, a mérkőzés előtt az együttes vezetőedzője, Jürgen Klopp arról is beszélt, hogy kit tart a szezon favoritjának – meglepő módon a tréner nem a Manchester Cityt mondta – írja a Goal.com.

„Ha nézek meccseket azt látom, hogy a Tottenham nyilvánvalóan remek dolgokat csinál, de számomra a Chelsea a favorit" – fogalmazott Klopp.

A német szakember meg is magyarázta, miért gondolja ezt. Úgy látja, a londoni csapatnak, bő kerete van, remek játékosokkal rendelkeznek, s jól futballoznak. „Hihetetlen lehetőségük van arra, hogy meccsek alatt és közben változtassanak a csapatukon" – tette hozzá. Természetesen a Liverpool vezetőedzője saját csapatával is foglalkozott.

„Korábban már elmondtam, ez a szezon nem a célok kitűzéséről és azok eléréséről szól, hanem arról, hogy a lehető legjobb futballal játszuk végig az idény – és ez az, amit próbálunk csinálni. Koncentrálj mindig a következő meccsre, a következő ellenfélre..." – mondta a szakember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás