promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több klub is lecsapna a Bayern München játékosára
Borítókép:  FIRO SPORTPHOTO / MARCEL ENGELBREC / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte bizonyos, hogy 2021 nyarán David Alaba elhagyja a Bayern Münchent, a kérdés az: hol folytatja az osztrák labdarúgó? Több neves klub, mint a Liverpool, a Chelsea, a PSG és a Manchester United is az érdeklődők között van.

Hónapokig ment a huzavona a Bayern München és a klub játékosa, David Alaba között. A bajor klub több ajánlatot is tett a labdarúgónak annak érdekében, hogy szerződéshosszabbítást érjen el, de egyik opció sem felelt meg Alabának, illetve ügynökének, a pénzéhes piranhaként elhíresült Pinhas Zahavinak.

Az ügy végére a Bayern vezetőségi tagja Herbert Hainer tett pontot azzal, hogy jelezte, visszavonták ajánlatukat. Ez pedig azt jeletni, az osztrák focista 2021 nyarán ingyen távozik Münchenből.

A kérdés persze a hogyan tovább. Sajtóhírek szerint 

a Liverpool, a Chelsea, a PSG és a Manchester City és a Real Madrid is az érdeklődők között van.

A versenybe legutóbb a Chelsea szállt be. A Bild értesülései szerint Alaba és a londoni klub januárban tárgyalásba kezd az esetleges átigazolásról. Az őszig elhúzódó átigazolási időszak egyik legaktívabb csapata épp a Chelsea volt, amely jelen állás szerint tovább javítaná védelme minőségét – írja a Metro. (Legutóbb Thiago Silva és Ben Chilwell érkezett Londonba.)

Azonban a Manchester City and Liverpool is szívesen látná Alabát, akit akár balhátvéd, akár középhátvéd pozícióban is lehet játszatni. Ezen csapatoknak pedig épp ezekre a pozíciókra keresnek erősítést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás