promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlait a Bayern München és a Real Madrid is figyeli
Borítókép:  JOE KLAMAR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Transfermarkt információ szerint a Bayern München és a Real Madrid is érdeklődik Szoboszlai Dominik után.

„Információnk szerint a Bayern München és a Real Madrid is érdeklődik az RB Salzburg magyar játékosa, Szoboszlai Dominik iránt. Értesülések alapján a labdarúgó kivásárlási ára 25 millió euró. A Salzburg nem kívánta kommentálni a hírt"

– áll a Transfermarkt honlapján. Az átigazolásokkal, a játékosok értékeinek becslésével foglalkozó portál arról is ír, hogy Szoboszlai egy németországi folytatást részesít előnyben, így az RB Leipzig lehet a legnagyobb esélyes. (Amennyiben az üzlet megvalósul a Red Bull-családon belül maradna a játékos) A német klubnak azonban olyan érdeklődőkkel kell megküzdenie, mint az AC Milan vagy épp az Arsenal.

„Jelenleg nem tervezzük"

– ezt már Markus Krösche az RB Leipzig sportigazgatója mondta egy minap rendezett, online beszélgetésen, arra a kérdésre, hogy tervez-e a csapat a téli átigazolási időszakban játékost szerződtetni.

Korábban a focista ügynöke, Esterházy Mátyás pedig elárulta, hogy mi határozza meg a játékos következő lépését.

Függetlenül attól, hogy januárban vagy nyáron fog Dominik váltani, a legfontosabb, hogy olyan helyre fog menni, ahol mi azt gondoljuk, hogy jó esélye lesz arra, hogy játsszon, és jó esélye lesz arra, hogy a Salzburgban megkezdett fejlődési ívét tovább húzza, mert számunkra ez a legfontosabb” – nyilatkozta Esterházy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás