promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták Mike Tysont, nem lett jó vége
Borítókép:  Mike Tyson / Joe Scarnici / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Múlt héten tért vissza a ringbe a legendás bokszoló, Mike Tyson, akit közvetlenül a mérkőzés után megtámadott egy őrült rajongó.

15 év kihagyás után ismét profi bokszmeccset vállalt Mike Tyson, aki Roy Jones Jr. ellen állt ki pár nappal ezelőtt, és végül döntetlen lett a végeredmény. Rengeteg embert érdekelt Iron Mike visszatérése, hiszen ő minden idők egyik legjobbja, és szerencsére nem okozott csalódást, ugyanis bebizonyította, hogy még mindig kőkemény. Viszont az összecsapást követően elég kellemetlen dolog történt a sportolóval, ami akár tragédiával is végződhetett volna.

Mike Tyson a mérkőzés után éppen elhagyta a Staples Centert, mikor odament hozzá egy kisebb csapatnyi rajongó, hátha kapnak tőle aláírást és esetleg egy közös képet. A híresség természetesen benne volt a dologban, viszont az egyik ember elkezdett a semmiből kötekedni vele, aminek az lett a vége, hogy megpróbálta megütni bokszolót, majd az övéhez nyúlt, mintha fegyvert akarna előrántani – szerencsére a testőrök még időben közbe tudtak avatkozni.

A férfi állítólag már többször is balhézott ehhez hasonló eseményeknél, mivel valamiért folyton meg akar küzdeni Mike Tysonnal, hiába figyelmeztette őt a világsztár, hogy annak egyáltalán nem lenne jó vége. A támadó ezek után eltűnt, de valószínűleg nem utoljára okozott bonyodalmat, így jobban teszik Mike Tyson testőrei, ha nyitva tartják a szemüket, hiszen nem lehet tudni, hogy legközelebb mire készül ez az őrült rajongó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás