promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mike Tyson és Roy Jones összecsapásának az lett a vége, hogy bejelentették: mindketten folytatják
Borítókép:  Joe Scarnici / Getty Images North America / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A két legenda nyolcmenetes mérkőzésen tért vissza a ringbe.

Az év legjobban várt bokszmeccse egy gálamérkőzés, két már visszavonult ökölvívó, legendák, Mike Tyson és Roy Jones Jr. csaptak össze. A meccsre külön szabályok vonatkoztak, így például nem voltak hivatalos pontozók, hanem a WBC által felkért szakértők döntöttek az öv sorsáról. További egyedi szabályok is ki lettek kötve, így a felek nem üthették ki egymást, vérzős seb esetén pedig azonnal beszüntették volna a mérkőzést.

Végül döntetlenre hozták ki. A két bokszoló nagyot küzdött, Tyson fizikailag jobb formában volt, Jones viszont gyorsabban mozgott, és általában sikerült kibújnia Tyson szorításából, majd kontrákkal jött előre.

A bírák eredményei:

Christy Martin: Tyson 79-73 Jones Jr

Vinny Pazienza: Tyson 80-76 Jones Jr

Chad Dawson: Tyson 76-76 Jones Jr

Jó volt látni Tysont tizenöt év elteltével a ringben, sok rajongónak ez volt az első élő találkozása a legendával, akivel az utóbbi időben a legtöbbször inkább csak egy-két filmben találkozhattak. Most viszont újra ott van, és azt csinálja, amihez legjobban ért. De talán nem is ez volt az utolsó menete Tyson-nak? A bokszoló nagyágyú ugyanis utalt rá, hogy még nem tenné le véglegesen a bokszkesztyűt.

Korábban egy újságírói kérdésre, amely azt firtatta, hogy miért vág bele újra, azt nyilatkozta, hogy ugyanaz a küzdésvágy hajtja, mint régen, egyszerűen évtizedekkel ezelőtt és most is úgy érzi, hogy csinálnia kell, mennie kell, mert meg tudja csinálni.

Aztán a meccs után bejelentette: tényleg jön a folytatás, ez csak valaminek a kezdete volt.

Tyson a mérkőzés utáni interjún felszabadult volt, mosolygott és úgy nyilatkozott, a legfontosabb, hogy visszatért, bírta a nyolc menetet, és így jöhet a folytatás. Tyson viccesen meg is jegyezte, hogy most nem az volt a nagy kérdés, hogy ki tud-e ütni valakit, mert szentül hiszi, hogy az még menne, a kérdés az volt, hogy végig tud-e bokszolni egy nyolcmenetes mérkőzést.

A választ a teste adta meg: még megy.

Roy Jones hasonló nyilatkozatot adott, azt mondta,

hogy szeretne még bokszolni, a meccs pedig megerősítette benne, hogy van még lehetőség a folytatásra.

A Youtuber kiüti a volt NBA-játékost

A nagy meccset megelőző felvezető mérkőzések közül a legizgalmasabbnak a volt NBA-játékos, Nate Robinson és a Youtuber, Jake Paul összecsapása tűnt. Jake a második menetben úgy eltalálta Robinsont, hogy onnan már nem jött vissza az egykor kosárlabdázó. Sima, kiütéses győzelmet aratott az ifjú Youtube-sztár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás