Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A United nem adja fel, a Barcelona játékosára fáj a foga

A United nem adja fel, a Barcelona játékosára fáj a foga

Sport & Szabadidő

A United nem adja fel, a Barcelona játékosára fáj a foga

Sport & Szabadidő

HZS 20:33

Az átgazolási hírekkel foglalkozó újságíró, Fabrizio Romano szerint a Manchester United nem tett le a Barcelona-játékos, Ousmane Dembele megszerzéséről.

A Manchester United nem adta fel annak esélyét, hogy megszerezze a Barcelona támadóját, Ousmane Dembelét. Az angol klub januárban újra megpróbálkozik azzal, hogy megszerezze a francia játákost. Erről Fabrizio Romano, átigazolási hírekben jártas újságíró beszélt a Here We Go podcast adásában. Romano információi szerint a United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer szeretné ha a labdarúgó csatlakozna csapatához – írja a Daily Mail.

A Barcelona vezetősége könnyen rábólinthat az üzletre, ezzel egyrészt pénzt szabadítana fel, másrészt segítené Ronald Koemant, hogy megszerezze a Lyontól, Memphis Depayt. Ugyanakkor a katalán klubnak figyelnie kell arra, hogy végül ne bukjon nagyot Dembele esetleges eladásakor, ezért is jönne jól, ha a United egyelőre csak kölcsönszerződés formájában, ideiglenesen igazolná le a francia csatárt.

Ousmane Dembele még 2017-ben, Neymar távozását követően érkezett 133,5 millió font ellenében a Dortmundtól, de egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, igaz, ebben azonban nem sokat segített, hogy rengeteg alkalommal volt sérült.

Borítókép: GABRIEL BOUYS / AFP