promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokan azt hitték, nem Maradona, hanem Madonna halt meg
Borítókép:  FILIPPO MONTEFORTE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Maradona halálhírével egy időben a „Madonna" kifejezésre hirtelen nagyon sokan kerestek rá a Twitteren. Ennek oka, többen azt hitték az énekesnő hunyt el, akit ráadásul azonnal gyászolni kezdtek.

Ahogy arról elsők között beszámoltunk, hatvanéves korában elhunyt a futballvilág legendás alakja, Diego Maradona. A korábbi argentin labdarúgó, a Gimnasia edzőjeként dolgozó Maradona halálát szívroham okozta. A sportvilág egy emberként gyászolja a ballábas zsenit, az argentin kormány pedig az esemény következtében háromnapos nemzeti gyászt hirdetett ki – írja az Independent.

Maradona halálhírével párhuzamosan a Twitteren jelentősen megnőtt a „Madonna" keresőszó gyakorisága. Ennek oka, hogy többen összekeverték a focistát az énekesnővel. Ráadásul tucatjával jelentek meg a gyászoló jellegű bejegyzések, olyanok, amelyekben az emberek már Madonnára emlékeznek. (A Twitter mellett egyébként a Google-keresések száma is hatalmasat ugrott.)

A „trend" azonban nem állt le: Madonna később már amiatt került előtérbe, amiatt születtek vele kapcsolatos bejegyzések, hogy összekeverték őt Diego Armando Maradonával. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás