Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokan azt hitték, nem Maradona, hanem Madonna halt meg

Sokan azt hitték, nem Maradona, hanem Madonna halt meg

Sport & Szabadidő

Sokan azt hitték, nem Maradona, hanem Madonna halt meg

Sport & Szabadidő

HZS 19:02

Maradona halálhírével egy időben a „Madonna" kifejezésre hirtelen nagyon sokan kerestek rá a Twitteren. Ennek oka, többen azt hitték az énekesnő hunyt el, akit ráadásul azonnal gyászolni kezdtek.

Ahogy arról elsők között beszámoltunk, hatvanéves korában elhunyt a futballvilág legendás alakja, Diego Maradona. A korábbi argentin labdarúgó, a Gimnasia edzőjeként dolgozó Maradona halálát szívroham okozta. A sportvilág egy emberként gyászolja a ballábas zsenit, az argentin kormány pedig az esemény következtében háromnapos nemzeti gyászt hirdetett ki – írja az Independent.

Maradona halálhírével párhuzamosan a Twitteren jelentősen megnőtt a „Madonna" keresőszó gyakorisága. Ennek oka, hogy többen összekeverték a focistát az énekesnővel. Ráadásul tucatjával jelentek meg a gyászoló jellegű bejegyzések, olyanok, amelyekben az emberek már Madonnára emlékeznek. (A Twitter mellett egyébként a Google-keresések száma is hatalmasat ugrott.)

A „trend" azonban nem állt le: Madonna később már amiatt került előtérbe, amiatt születtek vele kapcsolatos bejegyzések, hogy összekeverték őt Diego Armando Maradonával. 

Borítókép: FILIPPO MONTEFORTE / AFP