promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már a Real Madrid célkeresztjében is ott van Szoboszlai
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azok után, hogy Szoboszlai Dominik Európa-bajnoki részvételt érő gólt szerzett a spanyol AS napilap online felületén már arról ír, hogy a magyar játékos a Real Madrid célkeresztjében van. De a futballistáért továbbra is érdeklődik az Arsenal és az AC Milan.

A magyar válogatott és az RB Salzburg játékosa, Szoboszlai Dominik újfent bizonyította klasszisát. A középpályás az Izland elleni találkozó 91. percében, amikor 1-1-re állt az állás a félpályánál kapott egy labdát, felnézett, és úgy döntött nem tartja meg a labdát, nem „játszik hosszabbításra”, hanem a kapu felé tör – milyen jól tette. 

„Láttam, hogy négyen vannak előttem. Gondoltam, húszról csak elrúgom, hála istennek sikerült”

– mesélt góljáról az M4-nek Szoboszlai.

Az Eb-részvételt érő gólját követően ismét felerősödtek azon átigazolási pletykák, híresztelések, amelyeknek középpontjában Szoboszlai esetleges jövője áll. A spanyol napilap, az AS online címlapján ír a magyar labdarúgóról. A cikk szerzője (aki egyébként a lap egyik sztárújságírója), Tomas Roncero arról ír, hogy a futballista bizony ott van a Real Madrid célkeresztjében, és van egy olyan elképzelés, miszerint a madridi klub 30 millió euró körüli összegért megválna Iscótól, helyére pedig érkezne a Transfermarkt szerint 25 milliót érő Szoboszlai.

Persze, az olasz vonal sem tűnt el. A Tuttosport arról értesült, hogy az AC Milan terve az, hogy Szoboszlaival helyettesítse Calhanoglut. De képben van még a Napoli és az Arsenal is. A Mirror úgy tudja, hogy miután a magyar focista ügynöke tagadta, hogy a játékos az RB Leipzighez szerződne, és ezzel párhuzamosan az Arsenal az eddigieknél nagyobb erőt mozgósít Szoboszlai leigazolására.

A La Gazzetta dello Sport szerint az angol klub és az RB Salzburg játékosának képviselője között előrehaladott tárgyalások folynak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás