promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Red Bull „beárazta” Szoboszlai Dominikot
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó, Szoboszlai Dominik iránt több neves európai klub érdeklődik. A játékosért a Red Bull Salzburg 25 milliót eurót szeretne kapni.

A magyar válogatott játékosát, Szoboszlai Dominikot több neves európai klubbal szóba hozták már. Az RB Salzburg együttese hajlandó is lenne megválni játékosától, de az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint az osztrák klub 25 millió eurót legalább szeretne kapni a labdarúgóért.

A játékost több klub is figyeli, de két komolyabbnak mondható érdeklődője van: az AC Milan és a Lazio. Hogy melyik csapatban fog kikötni Szoboszlai egyelőre kérdéses, annyi bizonyos, hogy mindkét olasz csapat szeretné megszerezni, igaz a milánói együttes – a Corriere dello Sport szerint – „csak” 19 millió eurót hajlandó fizetni. Ennek ellenére is lehetséges, hogy a magyar futballista Milánóban köt ki.

Mindez akkor történhet meg, ha az AC Milan „leigazolja” sportigazgatói és vezetőedzői szerepkörbe azt a Ralf Rangnickot, aki nemcsak jól ismeri Szoboszlait, de korábban három évet dolgozott az RB Salzburgnál.

A szakember jelenleg szintén a Red Bull érdekeltséghez tartozó New York Red Bulls nemzetközi kapcsolatokért és játékosmegfigyelésért felelős igazgatója, ezen kívül még egy sor pozíciót betölt a sportvállalkozásnál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás