promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi elárulta, hogy hova igazolhat Szoboszlai Dominik
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi egy olasz lapnak elárulta, hogy hova igazolhat Szoboszlai Dominik.

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi az interdipendenza.net nevű olasz oldalnak beszélt arról, hogy Szoboszlai Dominiknak melyik csapatnál, illetve melyik bajnokságban lenne érdemes folytatnia pályafutását. Mint ismetes, a 18 éves magyar középpályásért több európai nagycsapat is érdeklődik.

A válogatott olasz szakvezetője úgy véli, hogy Szoboszlai számára ideális lenne a Serie A, ugyanis fejlődhetne, gyorsulhatna a játéka.

„Tudom, hogy komoly érdeklődés van iránta Olaszországból, és azt is, hogy Dominiknak a Serie A tetszik a legjobban. Olyan csapatban tudom elképzelni, amely nagy célokért küzd és komoly nemzetközi találkozókat játszik. A két római (AS Roma, Lazio) vagy a két milánói (Inter, AC Milan) klub is szóba jöhet, ezen csapatok egyikéhez igazolhat, ha Olaszországot választja. De a Bundesliga is jó választás lenne számára”

– mondta Rossi, aki hozzátette, hogy Szoboszlainak – aki a középpálya bármely pontján használható – taktikailag még sokat kell fejlődnie.

(a hírt a csakfoci.hu szúrta ki)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás