promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Lélekben mi ott leszünk veletek" – üzentek az ultrák a magyar válogatottnak
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade az Izland elleni mérkőzés előtt levelet küldött a nemzeti csapatnak. „Adjátok meg ismét azt az örömet a nemzetnek, hogy mindenáron kiharcoljátok az Európa-bajnokságra való kijutást!" – üzeni a magyar válogatott szurkolói csoportja.

Mivel a koronavírus-járvány Európában továbbra is felszálló ágban van, s hazánk egy-két hét késéssel követi Ausztriát, így a magyar kormány november 9-én úgy döntött, szerda éjféltől kezdve szigorú, korlátozó intézkedéseket vezet be. Ennek egyik következménye, hogy a 2021-es Európa-bajnoki-részvételről döntő Magyarország-Izland mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik. Hiába tehát a hatalmas érdeklődés, nem lehetnek nézők a találkozón.

A magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade az Izland elleni mérkőzés előtt Facebook-oldalán mutatta meg az levelet, amelyet – mint írják – a napokban eljuttattak a csapathoz. A levél a nemzeti tizenegyhez címet viselő írás elején a szurkolói csoport kifejti, nem gondolták volna, hogy efféle formában fog szólni a csapathoz, de – ahogy fogalmaznak – „az élet ismét közbeszólt".

„A zárt kapus döntésnek köszönhetően, ahogy az életünk, úgy vele együtt a mi forgatókönyvünk is változott; a harc újra kizárólag a pályára és persze a hétköznapokra összpontosul most. (...) Most, az első és legfontosabb, az  emberi élet és az egészség megőrzése" – írja levelében a Carpathian Brigade.

„Ezt az utolsó, óriási csatát most nélkülünk kell megvívnotok. Viszont higgyétek el, és gondoljatok rá mindvégig, hogy lélekben mi ott leszünk veletek. Adjátok meg ismét azt az örömet a nemzetnek, hogy mindenáron kiharcoljátok az Európa-bajnokságra való kijutást!" – üzeni a magyar válogatott szurkolói csoportja.

A Magyarország-Izland Európa-bajnoki-pótselejtező 20:45-kor kezdődik a Puskás Arénában. Természetesen beszámolunk a mérkőzésről!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás