promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befújták a büntetőt, egy hónappal később tudták csak elvégezni
Borítókép:  ANDRES PINA / PHOTOSPORT / PHOTOSPORT / PHOTOSPORT VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A chilei labdarúgó-bajnokságban még október 15-én kezdték el a Curico Unido-Universidad Catolica-meccset, amit áramszünet miatt november 11-én egy büntetővel folytattak.

A chilei labdarúgó-bajnokságban még október 15-én kezdték el a Curico Unido-Universidad Catolica meccset, s majd egy hónapot kellett várni arra, hogy véget is érjen a találkozó. Hetekkel ezelőtt a Curico Unid vezetett 2-0-ra, amikor a játékvezető büntetőt ítélt az Universidad Catolica javára.

Még mielőtt azonban elvégezték volna a tizenegyeset, a bíró visszanézte az esetet, ám miközben a sportárs megtekintette a történteket, kigyulladt az eredményjelző. Ennek következtében áramszünet lett, a meccset pedig lefújták – olvasható a Sportstaron.

Három nappal kásőbb, október 18-án a Chilei Liga úgy döntött, hogy a tizenegyes jogosan lett megítélve, és onnan kell folytatni a mérkést, ahol az abbamaradt – tehát a büntetől. A Curico Unido-Universidad Catolica meccs folytatására pedig november 11-én került sor. Érdekesség, hogy időközben a büntetőt kiharcoló Cesar Pinares Brazíliába, a Gremio csapatához szerződött, helyette Fernando Zampedr állt a labda mögé.

Akinek, ha harmadszorra is, de sikerült gólt szereznie. Azért csak harmadszorra, mert ugyan első és második lövését hárította Fabian Cerda, a Curico kapusa, de a hálóőrt kétszer, idő előtt elmozdult helyréről, így adódott a lehetőség Zampedri harmadik alkalommal is megpróbáljon betalálni.

A találkozó egyébként 3-2-s vendég sikerrel ért véget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás