promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött az Újpest: nem áll ki a Diósgyőr elleni meccsre
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába kérte az Újpest a pénteki OTP Bank Liga-mérkőzés elhalasztását a DVTK-tól, a miskolci klub nemmel válaszolt. A lila-fehér klub végül úgy döntött, hogy az egészség fontosabb, így nem áll ki a Diósgyőr elleni találkozóra.

Mint arról beszámoltunk, az Újpest a csapatban lévő megbetegedések és sérülések miatt arra kérte a Diósgyőrt, hogy halasszák el a pénteki, OTP Bank Liga mérkőzésüket:

„Az első csapatból már csak két vagy három játékos tud felállni a fiatalok mellett”

– írta a lila-fehér klub. A DVTK vezetősége azonban úgy döntött, nemet mond. 

„A korábbi halasztások és a sűrű versenynaptár miatt azonban a Diósgyőrnek nincs arra lehetősége, hogy hozzájáruljon a halasztási kérelemhez”

– áll a miskolci csapat indoklásában, amelyet honlapjukon tettek közzé.

A budapesti csapat vezetősége azonban mérlegelve a kialakult helyzetet, úgy döntött, hogy nem utazik el a pénteki bajnoki mérkőzésre.

„Figyelembe véve, hogy az elmúlt másfél hétben milyen ütemben terjedt a csapatban a fertőzés, illetve mivel sem a halasztás, sem a 25-ös keret bővítése sem lehetéges az NB3-ban futballozó 2002.01.01 előtt született labdarúgókkal, a vezetőség arra jutott, hogy nem kockáztatunk, nem állunk ki a DVTK ellen pénteken. Sem az ellenfél csapatát, sem a még negatív játékosainkat, fiatalokat nem tehetjük ki ekkora veszélynek. A terjedést és továbbfertőződést csak így tudjuk megakadályozni”

– tájékoztat az Újpest.

Mindkét klub várja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) állásfoglalását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás