promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig maradt hadra fogható játékosa az Újpestnek, ismét halasztana a klub
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„A megbetegedések és sérülések miatt az első csapatból már csak két vagy három játékos tud felállni a fiatalok mellett” – írta honlapján az Újpest FC. Egyúttal jelezte, hogy a DVTK elleni, november 6-i mérkőzés halasztását kérte. Egy újpesti érzelmű szurkolói oldal, a lilaonline.net közben arról ír, hogy az MTK ellen nem a vereség ténye volt a megalázó a szurkolók számára, hanem az, hogy hogyan hazudozik és manipulál az Újpest FC, totálisan hülyének nézve a szurkolókat.

Már az OTP Bank Liga 9. fordulójában sem volt könnyű helyzetben az Újpest. A lila-fehér csapat ugyan az MTK elleni találkozó halasztását kérte, de ebbe ellenfele nem ment bele. Így az Újpest hét NB I-es labdarúgóval és utánpótlásban játszó futballistákkal állt ki a találkozóra, ráadásul az együttes nélkülözte a teljes szakmai stábot. A kispadon (gyakorlatilag a lelátón, mert nem volt meg a szükséges engedélye ahhoz, hogy a kispadon foglaljon helyet) a második csapat edzője, Mundi Viktor ült, a bemelegítést pedig a fizioterapeuta tartotta. (A találkozót az MTK nyerte 4-0-ra.)

A 10. forduló előtt még rosszabb a helyzet a IV. kerületben. A klub honlapra arról ír, hogy a megbetegedések és sérülések miatt az első csapatból már csak két vagy három játékos tud felállni a fiatalok mellett. Emiatt az Újpest FC DVTK elleni, pénteki bajnoki mérkőzésének elhalasztását kérte. A csakfoci.hu értesülései szerint a két klub már egyeztetett, de egyelőre a Diósgyőr nem egyezett bele a halasztásba.

Az Újpest-MTK mérkőzés kapcsán egy újpesti érzelmű szurkolói oldal, a lilaonline.net arról, hogy „természetesen az MTK ellen nem a vereség ténye volt a megalázó a szurkolók számára – lassan hozzászokunk… –, hanem az, hogy hogyan hazudozik és manipulál az Újpest FC, totálisan hülyének nézve a szurkolókat".

„Az Újpest-MTK (0-4) bajnoki mérkőzésen az Újpest játékosainak átlagéletkora 24,1 év, míg az MTK-soknak 24,3 év volt…(...) Ha már az MTK-n számon kérjük a sportszerűséget, akkor mi is legyünk azok, és ne felejtsük el, hogy az ő keretükből is 9 (!) ember hiányzott: Herrera, Varjú, Baki, Dimitrov, Katona, Ramos, Pintér, Bíró és Barna Szabolcs. Legalább öt stabil kezdőjátékos. És miközben a szegény ifijeink az első csapatban erőlködtek, a teljes 2. csapat Szekszárdon játszott. Vajon miért nem tőlük hoztak át néhány embert az első csapat öltözőjébe? Miért nem játszott például Kovács Kokó fia, Dominik, aki rendszeresen szerepel a tarcsiban, és védő létére lövi a gólokat? És a többiek? Vagy hol voltak a legjobb U19-eseink? Ők hogyhogy nem játszhattak? Ezekről a részletekről miért nem tájékoztatják a szurkolókat? Miért vagyunk hülyének nézve?”

– olvasható a posztban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás