promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elégük lett a DVTK-szurkolóknak, megtisztulást akarnak
Borítókép:  MTI/Vajda János
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Besokaltak a DVTK szurkolói. Közleményben jelezték a klub felé, hogy határozatlan időre felfüggesztenek minden lelátói tevékenységet.

[[adv]]

Négy mérkőzés: három vereség, egy győzelem, négy rúgott és tizenegy kapott gól. Így áll jelenleg a Diósgyőri VTK az OTP Bank Liga 2019/2020-as idényében. A DVTK szurkolói gyorsan jelezték is, nem lesz ez így jó. Na persze, üzenetük megfogalmazása sarkosabb hangvételű.

Mint az Ultras Diósgyőr Facebook-oldalán olvasható, a szurkolói csoport szerint a vezetőség rekordot próbál azzal dönteni, épp mennyi gólt kap a csapat.

„Három szezont húztunk le, jártunk meccsre, szurkoltunk, kitartottunk végig nézve riválisaink örömét, és hétről-hétre hallgattuk rajtunk való kacagásukat. Elviseltük, mást nem tehettünk. Sokszor elmondtuk, leírtuk, hogy nem ezt érdemeljük nem is ezt kértük de ezt kaptuk és kapjuk még most is. Valóban el kell ezt tűrni ennek a szurkolótábornak?

De a java csak ezután jön.

„A Diósgyőri Szervezett Szurkolói csoportok határozatlan időre felfüggesztenek minden lelátói tevékenységet. Nem vagyunk hajlandóak tovább tűrni és nyelni.Ennek értelmében a csoportok nem utaznak el idegenbe, és a hazai meccseket sem fogják látogatni. Nem asszisztálunk tovább a vezetőség által profi munkának nevezett szerencsétlen ámokfutáshoz." 

Hozzáteszik:

„Eddig, és ne tovább! Megtisztulást Diósgyőrbe!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás