promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jürgen Klopp beszélt a súlyos sérülést szenvedő Van Dijkról
Borítókép:  PETER BYRNE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpol védője, Virgil van Dijk súlyos sérülést szenvedett az Everton elleni Premier League-mérkőzésen. Az első, meg nem erősített információk szerint a holland védőnek 7-8 hónapot kell kihagynia.

A Liverpool az Aston Villa elleni 7-2-es vereség után a Premier League 5. fordulójában az Everton otthonában lépett pályára, s játszott 2-2-t. A mérkőzés elején a Pool védője, Virgil van Dijk olyan szerencsétlen módon ütközött az Everton kapusával, Jordan Pickforddal, hogy a 11. percben le kellett cserélni.

„Nem is tudom hány mérkőzést játszott sorozatban Virgil, futballozott sérüléssel, de most nem tudta folytatni. Ez nem jó" – fogalmazott a holland védő kapcsán a találkozót követően a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp.

A sérülést követően a labdarúgót kórházba szállították, s az első diagnózis szerint keresztszalag sérülést szenvedett. Ha szerencséje van Van Dijknak, akkor csak pár hetet kell kihagynia, ha nincs, akkor több hónapot. Nos, a beIN Sports szakértőjének, Richard Keysnek az információi szerint Van Dijkra 7-8 hónap kihagyás vár – írja a The Straits Times. Az angol klub egyelőre nem közölt hivatalos információt játékosának sérülésének ügyében.

Az esettel kapcsolatban a Watch LFC Twitter-oldala megjegyzi:

a szezon kezdete óta a Liverpool a következő játékosokat vesztette el sérülés miatt: Alisson, Van Dijk, Matip, Gomez, Tsimikas, Henderson, Thiago, Keita, Ox, Shaqiri és Mane. Ez egy kezdőtizenegyre való labdarúgó.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás